Održan 21. festival zabavne glazbe ''Pop Fest Kupres 2021'' - pobjednica festivala Lara Carić iz Zagreba!

 


Javna ustanova za kulturu ''Hrvatski dom'' iz Kupresa organizirala je 21. festival zabavne glazbe ''Pop Fest Kupres 2021'' koji je održan 16. listopada u Hrvatskom domu u Kupresu. Festival ima međunarodni karakter.

Festival je propraćen preko Kupreškog radija i Li Videa iz Livna i Radio Livna.

Organizator PopFest Kupres 2021. je i ove godine okupio mlade izvođače zabavne glazbe s prostora cijele BiH HR , i to 21.godinu zaredom, pa se može reći da je festival prepoznatljiv, visoko na ljestvici glazbenih i kulturnih događaja u Bosni i Hercegovini i široj regiji. Nakon provedene audicije prijavljenih kandidata, koja je održana u Hrvatskome domu Kupres ,žiri je za finalnu koncertnu večer odabrao 19 izvođača. Osim navedenoga, valja istaći da festival, već godinama, ima izražen kulturno-edukativni utjecaj na mlade, ali i turistički značaj, za Kupres i Hercegbosansku županiju izvan glavne turističke sezone.


Gost večeri bila je pjevačica Marija Previšić.

Festival je dodijelio pet nagrada: Prvu, drugu i treću nagrada stručnog žirija za najbolju vokalnu izvedbu, Prvu nagradu publike, i Nagradu žirija za najbolji scenski nastup.

Novotravničanka Julijana Maros dobitnica nagrade za najbolji scenski nastup na “PopFestu” Kupres

Treću nagradu stručnog ocjenjivački suda dobila je Matija Čičak iz Kupresa, drugu nagradu Marina Muštra iz Splita, dok je pobjednica festivala Lara Carić iz Zagreba!

Nagradu publike osvojila je Lucija Dumančić iz Kupresa.


Čestitamo svima na sjajnim nastupima.


Hvala svim sponzorima , pokroviteljima, medijskim promotorima, dobrim ljudima koji su prepoznali ovaj naš kulturni projekat i svojim sredstvima potpomogli realizaciju istoga, kažu organizatori.


pop_fest_pobjednica.jpgpop_fest_1.jpgpop_fest_2.jpgpop_fest_3.jpg


 

Slika bannera nedostaje