Održan dvadeseti Popfest 2019. Kupres - Lejla Dizdarević osvojila je prvo mjesto na 20. festivalu zabavne glazbe „Pop Fest Kupres 2019“

20.10.19 18:59

Glazba

Podijeli

Dvadeseti festival zabavne glazbe “Pop Fest Kupres 2019” održan je 19. listopada, 2019. godine u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres, s početkom u 19:00 sati.

Organizator PopFest Kupres 2019. je i ove godine okupio mlade izvođače zabavne glazbe s prostora cijele BiH HR , i to dvadesetu godinu zaredom, pa se može reći da je festival prepoznatljiv, visoko na ljestvici glazbenih i kulturnih događaja u Bosni i Hercegovini i široj regiji. Nakon provedene audicije prijavljenih kandidata, koja je održana u Hrvatskome domu Kupres ,žiri je za finalnu koncertnu večer odabrao 23 izvođača. Osim navedenoga, valja istaći da festival, već godinama, ima izražen kulturno-edukativni utjecaj na mlade, ali i turistički značaj, za Kupres i Hercegbosansku županiju izvan glavne turističke sezone.

Na festivalu su nastupili izvođači iz Viteza, Zagreba, Livna, Rame, Prozora, Novog Travnika, Splita, Ljubuškog i Kupresa.

Gost večeri bio je poznati pjevač zabavne glazbe Nenad Vetma.

Festival je dodijelio pet nagrada: Prvu, drugu i treću nagrada stručnog žirija za najbolju vokalnu izvedbu, Prvu nagradu publike, i Nagradu žirija za najbolji scenski nastup.

Lejla Dizdarević iz Novog Travnika osvojila je prvo mjesto na 20. festivalu zabavne glazbe „Pop Fest Kupres 2019“ pjesmom "Jedanaest" od Marije Šerifović.

Drugo mjesto osvojila je Monika Jukić iz Splita i treće mjesto Katarina Zadro iz Rame.

Nagradu za scenski nastup osvojila je Marija Čičak iz Kupresa, te nagradu publike Elena  Ivković iz Kupresa.

Hvala svim sponzorima , pokroviteljima, medijskim promotorima, Nenadu Vetmi i dobrim ljudima koji su prepoznali ovaj naš kulturni projekat i svojim sredstvima potpomogli realizaciju istoga, kažu organizatori.


https://www.facebook.com/hrvatskidom.kupres.7/videos/405280590393699/?t=5


nenad_vetma.jpgnenad_vetma_2.jpgnenad_vetma_3.jpg


odrzan20popfestkupres popfest kupres

 

Slika bannera nedostajeSlika bannera nedostaje