Održan humanitarni koncert Kupres Play in Park

 

17.08.11 12:36 Glazba

Drugi humanitarni koncert Kupres Play in Park, uz dobru zabavu i ples zagrijao je posjetitelje ove dobre namjere u hladnim večernjim satima na Kupresu ispred Hrvatskog Doma. Jako puno mladih Kuprešaka je sudjelovalo u organizaciji ovog događaja volonterski, a glavni pokretači organizacijskog tima su Marijan Lozančić i Ivica Lozančić.

Novac koji se skupljao prodajom pića preko bonova namijenjen je mladim Kuprešacima u potrebi. Koliko je skupljeno u ovu svrhu saznat ćemo za nekoliko dana.

Večer je otvorio i tremu razbio Kuprešak Ivica Lozančić – Bruka na gitari, pjevajući autorske kršćanske pjesme. Nakon Lozančića, nastupila je mlada kupreška rock skupina „Suspend Mode", a već ozbiljnije su zasvirali gosti iz Jajca, također rock skupina „Trauma Box".

„Trauma Box" su nastupili kao predgrupa već poznatim Livnjacima „Yok Ono", koje smo već vidjeli na prvom Kupres Play humanitarnom koncertu održanom 31. prosinca 2010. godine. Za kraj su posjetitelje elektronskom glazbom zagrijali DJ Marina Mimoza iz Kupresa i DJ Tesla iz Gornjeg Vakufa.

U sklopu humanitarne akcije, u kreativnom kutku su bile postavljene i fotografije radova Marina Šindika, drveća od žice.

Pogled.ba

 

Slika bannera nedostaje