Održan peti INLINE Aplin kup slalom na rolama u Kupresu

 

11.08.14 10:57 Vijesti

U organizaciji skijaškog saveza Herceg-Bosne i SKI kluba "Stožer" iz Kupresa, u Kupresu je jučer održano peto natjecanje u INLINE Alpin slalomu na rolama.

Kroz trideset vrata i zavoja, na glavnoj kupreškoj ulici (Kupreške bojne), svoju vještinu na rolama pokazalo je 39 natjecatelja u svim kategorijama.

Najuspješnijim su se pokazali Klara Galić (SKI klub Blidinje Čvrsnica Mostar), Kristijan Zrno (SKI klub Striž Tomislavgrad), Anica Lozančić (SKI klub Stožer Kupres), Dominik Đurišić (SKI klub Blidinje Čvrsnica Mostar), Barbara Ćosić (SKI klub Stožer Kupres), Stela Ećimović (SKI klub Striž Tomislavgrad) i Katarina Šola (SKI klub Striž Tomislavgrad).

Ovo natjecanje pratio je veliki broj posjetitelja i znatiželjnika, a organizatori se posebno zahvaljuju generalnom pokrovitelju (Općina Kupres) i svim drugim sponzorima koji su omogućili ovo natjecanje.

Inače, kolijevka ovog sporta je Njemačka u kojoj se ovakav način natjecanja pojavio prije desetak godina. U međuvremenu, sport se proširio na susjedne zemlje i sve krajeve čija je tradicija vezana uz skijanje i rolanje.

 

Slika bannera nedostaje