Održana je izvještajno-izborna Skupština Lovačkog društva "Tetrijeb" Kupres

 

Dana, 29.02.2020. god.u prostorijama vijećnice općine Kupres održana je izvještajno-izborna Skupština Lovačkog društva "Tetrijeb" Kupres. 

Na sjednici je bilo prisutno 50 izaslanika čime su se stekli uvjeti za valjano odlučivanje. Na dnevnom redu su bile 3 točke između ostalih i izbor novog rukovodstva ove po brojnosti najveće kupreške udruge građana.

Nakon provedene procedure izbora za novog Predsjednika Lovačkog društva "Tetrijeb" Kupres jednoglasno je izabran gospodin Denis Raič. U Izvrsni odbor lovačkog društva uz imenovanog predsjednika izabrani su i: David Dumančić, Anđelko Mihaljević-Čađo, Goran Vila, Niko Ivić-Pik, Zrinko Svalina, a za dopredsjednika Društva dr. Nediljko Ćaleta-Zubar.

Novi Nadzorni odbor čine Toma Turalija, predsjednik te Ilija Ivić i Ante Galić.

Nakon završene procedure izbora na prijedlog Skupštine društva dosadašnjem Predsjedniku lovačkog društva gosp. Marku Juriču-Popu uručeno je odličje prvog reda Lovačkog saveza Herceg Bosne za doprinos razvoju i očuvanju ove udruge u proteklom razdoblju.

Na kraju, mozemo reci da je ova Skupština protekla u najboljem mogućem redu i da su lovci pokazali zajedništvo kako i treba biti. Druženje je nastavljeno uz mezu i čašicu do kasno u noć, a novom rukovodstvu uz čestitke na izboru poželimo i puno sreće u daljnjem radu.tetrijeb.jpgtetrijeb1.jpgtetrijeb2.jpgtetrijeb3.jpg

 

Slika bannera nedostaje