Održana koordinacija načelnika, gradonačelnika, predsjednika županijskih Vlada u Čapljini na kojoj je nazočio i načelnik općine Kupres

03.12.23 12:19

Vijesti

Podijeli

Gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić bio je domaćin danas održane koordinacije načelnika, gradonačelnika i predsjednika županijskih Vlada sa predsjednikom HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Draganom Čovićem sastanku je nazočio i načelnik općine Kupres gospodin Zdravko Mioč.

Na XVIII. održanoj koordinaciji dužnosnici izabrani ispred HDZ-a BiH raspravljali su o provedbi zaključaka s prethodne koordinacije, realiziranim i projektima u pripremi, izazovima koje imaju javna poduzeća na lokalnim razinama, te planovima i proračunima za 2024. godinu.

Predsjednik Čović je kazao kako se najviše razgovaralo o komunikaciji i projektima viših razina vlasti u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj, međusobno upoznavanje s problemima i njihovo zajedničko rješavanja, te uključenost u sve projekte.

Koordinaciji su nazočili i dopredsjednici HDZ-a BiH, Darijana Filipović, zastupnica u Zastupničkom domu PS BiH, Lidija Bradara, predsjednica Federacije BiH i Toni Kraljević, dopremijer i ministar financija u Vladi Federacije BiH, te Nevenko Barbarić i Radoje Vidović, zastupnici u Saboru Republike Hrvatske.

Koordinacija_načelnika_Čapljina_ - Copy 1.jpegKoordinacija_načelnika_Čapljina_ - Copy 2.jpegKoordinacija_načelnika_Čapljina_ - Copy 3.jpegKoordinacija_načelnika_Čapljina_ - Copy 4.jpegKoordinacija_načelnika_Čapljina_ - Copy 5.jpegKoordinacija_načelnika_Čapljina_ - Copy 6.jpeg


opcinakupres nacelnikkupres

 

Slika bannera nedostajeSlika bannera nedostaje