Održana Međunarodna FIS utrka - Kupres

 


U okviru "Dana skijanja" na Adria Ski Kupres, a u organizaciji Skijaškog kluba Nordis iz Splita, Hrvatskog skijaškog saveza, Asocijacije DalSki Skijaškog saveza HB, Ski kluba Striž - Tomislavgrad i Hotela Adria Ski, u srijedu je na stazama ski centra Adria Ski na Kupresu održana "Međunarodna fis utrka - Kupres".

Kako su za Fenu kazali organizatori, prvog dana natjecanja održane su po dvije vožnje u muškom i ženskom slalomu, dok će u četvrtak skijašice i skijaši odraditi po jedan FIS veleslalom.

Od ukupno 34 prijavljena natjecatelja u prvoj jučerašnjoj disciplini - slalomu u ženskoj konkurenciji pobjednica je Valerija Knežević iz Hrvatske, druga je Petra Veljković iz Srbije, dok je treće vrijeme imala Marta Dinić iz Srbije.

U istoj kategoriji, ali u muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojio je Marko Šljivić iz BiH, drugi je Tvrtko Ljutići iz Hrvatske, dok je treće mjesto osvojio Strahinja Stanišić iz Srbije.

Na ovom natjecanju kroz oba dana prijavljeno je oko 50 natjecatelja iz BiH, Hrvatske, Srbije, Španjolske, Slovenije, Italije, Sjeverne Makedonije i Cipra.

Dnevnik.ba


fis_utrka_kupres.jpg

 

Slika bannera nedostaje