Održana velika donatorska večera za Laudato TV: Središnja Bosna pokazala veliko srce

 

Župnici i župljani većine župa Travničkog dekanata i KŠC Petar Barbarić na donatorskoj večeri odrđanoj sinoć u svadbenom salonu “Maja” prikupili su značajan iznos u svrhu pomoći djelovanju Laudato TV.

Sudionici su stolicu platiti 50 KM u što je bla uključena bogata večera, piće, zabava i sama donacija koja ide za Laudato TV.

Organizatori su se pobrinuli i za vrijedne tombole, a najsretniji je osvojio hodočašće u Svetu zemlju. Darovatelj ove vrijedne nagrade je G-tour Međugorje u suradnji sa udrugom Sveta Zemlja.

Kako je kazao don Anto Ledić, župnik Župe Presvetog Trojstva Novi Travnik, jedan od suradnika ove televizije na prostorima Središnje Bosne, ovo je prva donatorska akcija ovoga tipa na području BiH, a vjerojatno i šire, za Laudato TV koja je vrlo gledana i na našim prostorima, te se nadaju da će njihova ideja biti inicijalna kapsula za druge dekanate i župe kako u BiH tako i u Hrvatskoj.

Osim njega, suradnik ove televizije je i fra Velimir Bavrka, župnik župe sv. Juraj u Vitezu.

Upravo iz tog razloga je i otvoren račun na ime Ante Ledića na koji će vjernici moći uplaćivati donacije za Laudato TV (Anto Ledić Addiko banka 3060263007027505).l1.jpgl2.jpgl3.jpgl4.jpgl5.jpgl6.jpgl7.jpgl8.jpg

 

Slika bannera nedostaje