Održane športske igre HVIDRA-e HBŽ-a

 

Zajednica udruga HVIDRA-e Hercegbosanske županije organizirala je XX. sportske županijske kvalifikacijske igre koje su održane u subotu na stadionu NK “Šujica” u Šujici.

športsko natjecanje članova županijske HVIDRA-e počelo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća pred spomen-obilježjem poginulim hrvatskim braniteljima u Tomislavgradu, kojem je, uz braniteljske udruge s područja te općine i županije, nazočila i ravnateljica Uprave za pitanje branitelja Hercegbosanske županije Ljilja Kovačević te predstavnici Općine Tomislavgrad.

Prema riječima predsjednika Zajednice udruga HVIDRA-e HBŽ-a Ante Jukića, na igrama, u prikladnim sportskim disciplinama sudjelovali su ratni vojni invalidi iz podružnica Tomislavgrad, Livno i Kupres, a natjecanje je odigrano u dispciplinama: boćanje, pikado, šah, ribolov, streljaštvo i viseća kugla.

– Najbolji plasirani u pojedinačnom i ekipnom dijelu natjecanja predstavljat će navedenu županiju na športskim igrama HVIDRA-e HVO-a HB koje će se u rujnu održati na dijelu Makarske rivijere prema Drveniku – kazao je Jukić.

Proglašenje najuspješnijih sudionika upriličeno je nakon završenih športskih natjecanja na stadionu u Šujici, gdje je upriličeno i druženje članova ove udruge uz prikladnu zakusku.

Fenahvidra_14_7_2019.jpg


 

Slika bannera nedostaje