Održano športsko natjecanje učenika osnovnih škola Hercegbosanske županije

 

23.11.18 17:34 Vijesti

Danas, 23. studenog 2018. godine, u Livnu održano je športsko natjecanje učenika osnovnih škola Hercegbosanske županije koje je organiziralo Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa. Učenici su se natjecali u nogometu, košarci i odbojci.

U natjecanju učenica u odbojci najbolja je bila ekipa OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ iz Livna, drugo mjesto zauzela je OŠ „fra Lovro Karaula, dok su treće mjesto osvojile odbojkašice OŠ “Kupres“ iz Kupresa.

U nogometu prvo mjesto osvojila je OŠ „Ivana Mažuranića“ iz Tomislavgrada, drugo mjesto pripalo je OŠ “fra Miroslava Džaje” iz Kupresa, a treće OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ iz Livna.

U muškoj konkurenciji u košarci najbolja je bila ekipa OŠ „fra Lovro Karaula“, drugo mjesto osvojila je OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ iz Livna, dok je treće mjesto pripalo OŠ “Drvar” iz Drvara.

U košarci za žene prvo mjesto pripalo je OŠ „Ivana Mažuranića“ iz Tomislavgrada, drugo mjesto osvojila je OŠ “Stjepana Radića“ iz Tomislavgrada, dok je treće mjesto pripalo košarkašicama OŠ „fra Lovro Karaula“ iz Livna.

U športskom natjecanju sudjelovalo je 28 ekipa iz svih osnovnih škola Hercegbosanske županije s ukupno 300 djece od 5. do 9. razreda. Najuspješnijim ekipama uručene su prigodne nagrade. Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije osiguralo je financijska sredstva za održavanje ovog natjecanja, uključujući i besplatan prijevoz učenika.

IMG_7640.jpgIMG_7663.jpgIMG_7679.jpg

 

Slika bannera nedostaje