Oldtimerom od Livna do Kupresa

 

19.07.18 12:53 Vijesti


Autoklub Livno u suradnji s ljubiteljima oldtimer automobila organizira u subotu, 21. srpnja 2018. godine, četvrti CAR EVENT- OLDTIMER skup u Livnu i Tomislavgradu.


Okupljanje sudionika je u Livnu na športskom terenu Srednje škole “Silvije Strahimir Kranjčević“ od 8 do 10:30 kada se formira kolona vozila i odlazi se na glavni gradski trg–Trg Kralja Tomislava u Livnu gdje će vozila biti izložena od 11 do 13 sati.

U 13 sati formira se kolona u pratnji policije i preko Žabljaka, Podhuma ide se do pogona za proizvodnu sira „Puđa“ u Mišima. Nakon razgledavanja pogona i degustacije sira nastavlja se u koloni do Tomislavgrada.

Izlaganje automobila i druženje s građanima u Tomislavgradu je od 14:30 do 16 sati.
Ponovo se formira kolona koja, preko Šujice, odlazi do Kupresa, prolazi kroz Kupres i ide na „Čajušu“ gdje će se nastaviti druženje i večera u hotelu „Adria Ski“.

Skup je humanitarnog karaktera i prikupljat će se sredstva za nabavku transportnog inkubatora za potrebe ginekološkog odjela Županijske bolnice „Dr. fra Mihovil Sučić“ u Livnu.


Pozivaju se svi ljubitelji automobila da dođu i druže se sa sudionicima skupa, a sve one ljubitelje automobila koji posjeduju oldtimer automobile da se pridruže sa svojim automobilom.

 

Slika bannera nedostaje