Otvoren Javni poziv projekta Europske unije EU4AGRI za podršku investicijama u ruralni turizam

 

27.10.20 13:58 Javni poziv

Projekt Europske unije EU4AGRI objavio je Javni poziv vrijedan 2,55 milijuna KM za podršku investicijama u ruralni turizam u Bosni i Hercegovini s ciljem razvoja ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima, stvaranja novih i očuvanja postojećih radnih mjesta, te očuvanja prirodne i kulturne baštine, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID-19 pandemijom.

Na Javni poziv se mogu prijaviti isključivo partnerstva koja čine podnositelj prijave i minimalno tri partnera. Podnositelj prijave može biti jedinica lokalne samouprave, poduzećeili obrt koji se bave pružanjem turističkih usluga i/ili proizvoda.

Svaki podnositelj prijave se može prijaviti za bespovratna sredstva u iznosu od 20.000 KM do 200.000 KM (bez PDV-a) ovisno od broja članova u partnerstvu. Za svaku investiciju podnositelj prijave i partneri moraju osigurati vlastito sufinanciranje u iznosu od minimalno 15% od ukupnog iznosa investicije.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 21. prosinca 2020. godine do 15 sati.

EU4AGRI je četverogodišnji (2020-2024) projekt Europske unije vrijedan 20.25 milijuna eura čiji je cilj modernizacija poljoprivredno-prehrambenog sektora u Bosni i Hercegovini.

Projekt provode i sufinanciraju Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH i Češka razvojna agencija (CzDA).

Više informacija o načinima prijave i prihvatljivosti aktivnosti i prijavitelja možete naći OVDJE.


download - Copy 6.jpg

 

Slika bannera nedostaje