Počela je izborna kampanja!

 

16.10.20 11:02 Vijesti

Lokalni izbori 2020. u Bosni i Hercegovini održati će se 15. studenog 2020. godine, a danas, 16. listopada, je i službeno počela izborna kampanja i trajati će sve do 14. studenog 2020. godine do 7 sati kada počinje izborna šutnja.

Političke stranke, koalicije, liste neovisnih kandidata i neovisni kandidati imaju pravo voditi izbornu kampanju u mirnom okruženju, organizirati i održavati javne skupove na kojima mogu slobodno iznositi svoje stavove kako bi stekli podršku birača, štampati i dijeliti plakate, postere i druge materijale u vezi s izbornom kampanjom, stoji na stranicama Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Središnje izborno povjerenstvo BiH poziva političke stranke, kandidate i pristalice političkih stranaka, koalicija, kao i neovisne kandidate i njihove pristalice, te zaposlene ili na drugi način angažirane u izbornoj administraciji da se suzdrže od izjava koje dižu tenzije te da vode fer izbornu kampanju. Središnje izborno povjerenstvo BiH poziva i predstavnike medija i birače da daju svoj doprinos da kampanja i cijeli izborni proces proteknu u demokratskom okruženju.


izbori.jpg

 

Slika bannera nedostaje