Počinje izgradnja sportskog centra na Kupresu

 

19.01.12 12:43 Vijesti

U Kupresu ove godine počinje izgradnja sportsko-rekreacijskog centra, čija je vrijednost, prema projektnoj dokumentaciji, 20 milijuna KM, potvrđeno je iz Općinske uprave.

Načelnik općine Kupres Stjepan Herceg rekao je da je riječ o sportsko-rekreacijskom centru površine 200.000 metara kvadratnih na lokaciji Čajuša u okviru kojeg će biti izgrađena četiri velika nogometna igrališta, rukometno i odbojkaško igralište, teniski tereni i drugi prateći objekti.

Herceg je potvrdio da će se izgradnja ovog centra odvijati u nekoliko faza i da će ovo biti jedan od najvećih projekata u funkciji razvoja ljetnog turizma na Kupreškoj visoravni, koja je, kako je rekao, idealno mjesto za kvalitetne pripreme sportskih ekipa i vrhunskih sportaša.

"Izgradnja novog sportsko-rekreacijskog centra bit će proglašena javnim interesom općine, a jedan od zainteresiranih potencijalnih investitora je vlasnik postojećeg Sportsko-rekreacijskog centra i hotela 'Adria-ski' na Čajuši", rekao je kupreški načelnik Stjepan Herceg.

Bljesak.info

 

Slika bannera nedostaje