Poziv na sajam gospodarstva - 22. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 09.-13.04.2019.

 

Pozivamo sve potencijalne izlagače sa područja općine Kupres, da zbog popunjenosti kapaciteta i velike zainteresiranosti najkasnije do 14.03.2019. godine dostave svoje prijedloge u vezi izložbenog prostora u Ministarstvo gospodarstva HBŽ-e.

Vlada HBŽ će u skladu sa Vašim zahtjevima i financijskim mogućnostima Proračuna donijeti Odluku o odobravanju odgovarajućih financijskih sredstava.

Prijavni obrazac možete dobiti u zgradi Općine Kupres ured broj 24, a kontakt telefon je: 034/276-312. Više informacija o sajmu možete dobiti na službenoj stranici sajma http://www.mostar-fair.com/bs.

Radi se o važnom proljetnom sajmu u Bosni i Hercegovini, koji brojkama od preko 860 izlagača iz 27 država predstavlja kvalitetno mjesto prezentacije proizvoda i usluga, koje obrtnici i poduzetnici nude na tržištu i na sajmu ih prezentiraju posjetiteljima iz 40-ak svjetskih država. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, auto-industrija, elektroindustrija, prerada plastičnih masa, drvna industrija, izrada namještaja, kemijska industrija, građevinarstvo, komunalna oprema, medicinska oprema, informatika, grafika i izdavaštvo, turizam, tekstilna i kožna galanterija, kolektivni nastupi zemalja.

U sklopu 22. međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru održava se i Sajam turizma kao mjesto povezivanja turističke ponude s turističkim agencijama, turoperaterima, destinacijama i posjetiteljima, mjesto prezentacije i populariziranja vinogradarsko-vinarskih proizvoda.


https://opcinakupres.ba/


sajam_mostar_2019.jpgsajam_mostar_2_2019.jpg

 

Slika bannera nedostaje