Poziv na upis u gimnaziju u Travniku

 

01.06.18 08:00 Obavijesti


Poštovani učenici,

po završetku osnovne škole, zajedno s roditeljima donosite odluku gdje nastaviti daljnje obrazovanje.

Naša Gimnazija, koja djeluje u sklopu Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“, ima svoje posebnosti jer je dio Sustava katoličkih škola za Europu i nudi Vam kvalitetno obrazovanje.  

Pozivamo maturante osnovnih škola na upis u prvi razred naše gimnazije koja nudi i mogućnost tjednog boravka u našem Internatu odnosno Đačkom domu.
Korisnicima Đačkog doma  po potrebi nudimo i instrukcije iz engleskog jezika, pripremu za maturu. Korisnici mogu upisati formaciju za animatore i volontere.

Uz redovite školske izlete, internat po potrebi organizira školu skijanja i plivanja. Osiguran je savjetodavni rad pedagoga i psihologa s korisnicima internata i njihovim roditeljima.

Naša škola je prostor ugodan za učenje, druženje, sportske aktivnosti, te potiče učenike na odgovorno i kulturno ponašanje!

Cilj naše Gimnazije je omogućiti svakom učeniku prepoznati svoje potencijale te mu osigurati napredovanje  izvan granica obrazovnog standarda u BiH.

I Vi možete biti učenici slavne Nadbiskupske gimnazije u kojoj su odgoj i obrazovanje stjecali mnogi drugi akademici, sveučilišni profesori , znanstvenici, javni i politički djelatnici.

Više o našoj gimnaziji pogledajte na web stranici: http://www.ksc-travnik.net.


 

Slika bannera nedostaje