Poziv za sudjelovanje u projektu PreobraŽENA koji je financiran sredstvima Ministarstva vanjskih i europskih poslova

 


Poziv za sudjelovanje


Društvo integrativne geštalt pedagogije (Hrvatska) provodi projekt PreobraŽENA, u sklopu javnog poziva za financiranje projekata međunarodne razvojne suradnje organizacija civilnog društva. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva vanjskih i europskih poslova te se provodi u partnerstvu s udrugom marijanske vinkovske mladeži u BiH (MVM-BiH) i Centrom izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije (CISDŽ) na području Livna i Kupresa . Vrijednost projekta je 299.993,20 HRK.


Cilj projekta je jačanje uloge žena (predstavnice i članice udruga, ustanova, vjerskih zajednica, poduzetnice, predstavnice mikro, malih i srednjih poduzeća, nezaposlene žene) za kvalitetni iskorak u smjeru obrazovanja, poduzetništva i političkog angažmana kao i ostvarivanje međunarodne suradnje s organizacijama civilnog društva (OCD) u BiH kroz razmjenu znanja i iskustava te stvaranje i osnaživanje partnerstva sa stranim OCD-a.


U sklopu projekta organiziraju se sljedeće projektne aktivnosti:


1. Edukacija uspješnog društvenog poduzetništva - unaprjeđenje OCD-a, osnivanje i vođenje udruga, ustanova, poduzeća i gospodarstava. Edukacija sadržava sljedeće module:

- Identifikacija karakteristika uspješnog liderstva;

- Strateško planiranje temeljeno na mjerljivim ishodima - izrada swot analize, misije, vizije, općih i specifičnih ciljeva te operativnog plana;

- Upotreba informacijsko komunikacijske tehnologije u poslovanju;

- Projektno planiranje - izrada projektne prijave, upravljanje provedbom projekta;

- Evaluacija i projektno izvještavanje, mentorski rad.


Početak: prosinac 2021. Moduli će se provoditi vikendom (jednom mjesečno od petka do nedjelje) u trajanju od 12 sati po modulu.2. Edukacija Živi što jesi - utemeljena na inovativnim metodama integrativne geštalt pedagogije i ekspresivne art terapije s ciljem prepoznavanja vlastitih potencijala, resursa i potreba, razvoja i jačanja osobnosti te osnaživanja uloge žene u društvu. Edukacija sadržava sljedeće module:

- Biti samosvjesna žena;

- Biti žena - borac;

- Skok u nepoznato;

- Preobrazba;

- Živi što jesi.


Početak: srpanj 2022. Moduli će se provoditi vikendom (jednom mjesečno od petka do nedjelje) u trajanju od 12 sati po modulu.3. Studijski posjet koji ima za cilj upoznati sudionike s primjerima dobre prakse u organizaciji, izradi i provedbi programa rada udruga, ustanova, poduzeća i gospodarstava u Republici Hrvatskoj (Split i Dubrovnik). U sklopu studijskog posjeta organizirat će se forum žena liderica na kojem će prisustvovati žene predstavnice OCD-a, s temom stereotipi i predrasude s kojima se susreće žena liderica.


Ovo može biti tvoja preobrazba u ženu koja odvaja vrijeme za sebe, ima svoj glas, napreduje, obrazuje se i postaje autentična poduzetnica, liderica i angažirana nositeljica društveno-ekonomskih promjena.


Ženo! Javi nam se!


(Broj sudionika je ograničen)

Prijave slati na mail: digp.hr1@gmail.com

Ili se prijaviti na kontakt broj: Kristina 063 410 950
REPUBLIKA HRVATSKA

MINISTARSTVO VANJSKIH I EUROPSKIH POSLOVA„Projekte financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.“„Stajališta izražena u ovom pozivu isključiva su odgovornost Društva integrativne geštalt pedagogije.”


kika2.webpkika3.webp 

Slika bannera nedostaje