Prodajna mjesta ulaznica za koncert Miroslava Škore u Šujici

 

08.08.17 23:35 Vijesti


I ove godine, 12.8. u subotu, Šujica će biti središte zanimljivih događanja i domaćin zvučnih imena. Vatreni iz 98. godine, športaši, glumci, pjevači, političari, koji čine ekipu Humanih zvijezda Hrvatske ’03 vrlo su se rado odazvali pozivu organizatora, te su jedna od četiri ekipe koja će sudjelovati u športskom dijelu programa u Šujici. U razgovoru s dopredsjednikom Udruge Humane zvijezde Hrvatske ‘03, Miroslavom Bičanićem, doznali smo da  momčad ove godine stiže u pojačanom sastavu,a neka od istaknutih imena su: Dražen Ladić, Goran Vlaović, Boris Živković, Dražen Besek, Mario Stanić, Anthony Šerić, Zvonimir Deranja, Miroslav Škoro, Vedran Mlikota, Damir Škaro, Milan Bandić, Vaso Brkić, a očekuje se potvrda i Daria Šimića, Krune Jurčića i još nekih. Voditelj cijeloga događanja bit će poznati komičar Željko Pervan.

 

Program će početi u 16 sati na stadionu NK Šujice,okupljanjem Humanih zvijezda Hrvatske i ostalih nogometnih ekipa, a to su nogometna reprezentacija hrvatskih svećenika, reprezentacija Hercegbosanske županije i Vetreni Šujice.

 

Svaka ekipa igrat će po dvije utakmice, a svaka utakmicatrajat će 30 minuta. Po završetku turnira dodijelit će se pehari najboljolj ekipi te zahvalnice onima koji su omogućili cijeli događaj. Nekoliko prikladnih riječi i pozdrav za sve prisutne uputit će istaknuti političari Hrvatske i BiH, te organizatori. U 20 sati na rasporedu je koncert poznatoga hrvatskog glazbenika i zabavljača Miroslava Škore.

 

Cjelokupni prihod od prodaje ulaznica, po cijeni odsimboličnih 10 KM, bit će usmjeren za obnovu Doma kulture Stjepan Radić koji je bio jedino mjesto održavanja različitih kulturnih događanja u Šujici i šire.

 

 

 

Karte za koncert mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: 

 

Tomislavgrad: Caffe bar HNK Tomislav na stadionu

 

Livno: Caffe bar Ćićko

 

Kupres: Hotel Maestral

 

Šujica: Motel Kripton, Caffe bar BMW, Gradska kavana,Gostionica Šujica, Caffe bar Schalom, Caffe bar Stridon, Caffe bar Tin, Caffe bar Relax, Restoran Rijeka, Robna kuća Šujica

 

 

 

Više informacija o cijelom događaju možete pratiti naslužbenoj facebook stranici: https://www.facebook.com/%C5%A0koro-i-humane-zvijezde-u-%C5%A0ujici-258378974543339/?ref=bookmarks

 

skoro.jpg


 

Slika bannera nedostaje