Radna posjeta općinskog načelnika Milana Raštegorca- Kome Splitsko-dalmatinskoj županiji

 

Dana 22.03.2019. načelnik općine Kupres Milan Raštegorac-Komo i pomoćnik načelnika Miro Lovrić bili su u radom posjetu u Splitu kod Splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana.


Tema sastanka je bila produženje zimskih praznika u narednim godinama za djecu koja pohađaju škole u Splitsko-dalmatinskoj županiji s ciljem omogućavanja prije svega djeci da uživaju u zimskim i ljetnim radostima na Kupresu što bi općinu podignulo na veću razinu kao turističko središte. Uz zimski potencijal razgovaralo je se o unapređenju ljetnog potencijala općine Kupres s ciljem uvezivanja turističkih agencija u Splitsko-dalmatinskoj županiji sa općinom Kupres s čime bi se povećao broj posjetitelja iz navedene županije u ljetnom razdoblju. Načelnik općine je naglasio kako Kupres ima uvjete da bude ne samo zimsko nego i ljetno središte jer Kupres krase mnogobrojna prirodna, povijesna i kulturna obilježja čiji potencijal još nije iskorišten.


Općinski načelnik Milan Raštegorac-Komo zaključio je da je osnovni cilj radne posjete uspostavljanje još boljih odnosa sa Splitsko-dalmatinskom županijom te promicanje i razvijanje turističkog potencijala općine Kupres.nacelnik_splitsko_dalmatinski_zu.jpg

 

Slika bannera nedostaje