ReCover Kupres play no. 16

 

07.08.18 17:56 Vijesti


ReCover Kupres play održati će se od 16. do 18. kolovoza 2018. godine. Ovo je 16. izdanje festivala alternativne glazbe i dobrih vibracija koje ove godine nudi još bogatiji program.


U dva dana, koliko će festival trajati, publiku će na tri pozornice zabavljati dvanaest izvođača. Svoje proizvode predstaviti će dvadeset izlagača, a očekuju se i razne radionice, točnije njih šest. Na ovom humanitarnom projektu rade volonteri udruga "Kupres Play" i "Kupreški kosci".

Ovogodišnji ljetni Kupres play održati će se u Snow parku Kupres na planini Stožer. Kako navode organizatori, Stožer planina je fenomen sa svojih oko 1000 izvora vode te predstavlja vododjelnicu jadranskog i crnomorskog sliva. Na vrhu i ispod se prostiru ogromna polja prirodne borovnice (veličine 17 nogometnih igrališta) te maline, kupine i ogrozda. Uređene su šetnice i bike staze, a na vrh se ide ski-liftom. Idealna prilika da popravite krvna zrnca pitkom vodom s izvora, šumskim plodovima i čistim zrakom.

U sklopu festivala odžati će se i paragliding cup “Parababa 2018”, a osim u paraglajdingu moći ćete sudjelovati i u brdskom, extreme i cross-country biciklizmu te planinarenju i streličarstvu.

Tu su kao i svake godine neizostavne radionice za djecu i odrasle te art program:
Academy Art (oslikavanje panoa, skulpture od slame)-Akademija likovnih umjetnosti Široki Brijeg
Rave i D.J.-ing za najmlađe Nikoline Jezidžić
Stencil Art Tinke Anić
Ukrašavanje šljokicama i body painting Nelly Jones
Tvornica Želja (radovi u drvetu) Ive Mihaljević
Dada-slike od otpada Tinke Anić
Sajam rukotvorina i ekoloških proizvoda Stipe Flick Pleića
O.P.G. "Dvije pčelice" Kupres

Za glazbu su zaduženi Band La Grange, Obrada Metalla, Mona i profiteri, Billie Joan, Brule i Hodočasnici, Kidney Stones i The Beat Fleet i to na "glavnom stageu". Na "e-van stageu" nastupiti će Spectum i Ivan Mikić. Za zabavu na "eter stageu" pobrinuti će se Man Friday, a cijeli događaj ne može proći bez roštiljade na vrhu svijeta by Maminho, navode organizatori na Facebook stranici Kupres Play na kojoj možete doznati više informacija.


Andrea Ćosić

recover-naslovna-plakat-810x456.jpg

 

Slika bannera nedostaje