Sastanak veleposlanika države Izrael u BiH i veleposlanika Republike Hrvatske

 


U srijedu, 21. travnja 2021. godine od 12:00 do 12:30 sati u uredu predsjednika Vlade Hercegbosanske županije u Livnu, održat će se sastanak veleposlanika države Izrael u BiH i veleposlanika Republike Hrvatske u BiH s predsjednikom Vlade Hercegbosanske županije.

Na početku sastanka predviđeno fotografiranje. Od 12:30 do 14:00 u zgradi Vlade Hercegbosanske županije (velika sala za sastanke), održat će se radni sastanak na temu: Trilateralna suradnja – razmjena iskustava Izraelske agencije za međunarodnu razvojnu suradnju (MASHAV) i Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske sa županijama (Posavskom, Hercegbosanskom i Zapadnohercegovačkom), u područjima upravljanja vodnim resursima (melioracija polja), ruralni razvoj, poticanje malih i srednjih poduzeća, razvoj socijalnog sektora i obrazovanje. Uz predsjednika Vlade Hercegbosanske županije sastanku će nazočiti:

Veleposlanik države Izrael u BiH, Noal Gal Gendler

Savjetnik, Veleposlanika Republike Hrvatske u BiH, Mladen Glavina

Konzul Republike Hrvatske u Livnu, Tomislav Vrodljak

Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ, Božo Perić

Ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, Gordana Nakić

Gradonačelnik Livna, Darko Čondrić

Načelnik Tomislavgrada, Ivan Buntić

Načelnik Kupresa, Zdravko Mioč

Predstavnica općine Glamoč, Bojana Bikić Vuleta

Na početku sastanka predviđeno je fotografiranje i snimanje, a nakon sastanka planirane su izjave za medije, piše u Pozivu za medije iz Vlade HBŽ.


vlada_zgrada.jpg

 

Slika bannera nedostaje