Služba civilne zaštite u dnevnoj borbi za poboljšanje ukupne situacije na području općine Kupres

 

Služba civilne zaštite

Općina Kupres

Kupres, 31.01.2019 godina UCZ HBŽ na znanje

Prirodna nepogoda,Stanje na terenu,propćenje za medije

dom.jpg

Nastava u školama se odvija redovito, područna škola u Ravnom odvija se nastava počevši sa jučerešnjim danom.

Izvršena je deblokada za selo gornji Malovan sinoć u 01.00 sat od strane JKP Kupres,danas se nastavlja čišćenje za selo Donji Malovan.

Temeljem naloga načelnika danas će biti izvršeno čišćenje za naseljena mjesta Brda i Vrila JKP Kupres

Otvorena je putna komunikacija Zvirnjača-Tomislavgrad sinoć u 22.00 sata,dio puta u naselje Škola-Draga biti će očišćeno od strane Marijana Jonjića tijekom dana.

Izvršena je dostava lijekova za Zoru Jarčević iz Ravnog,

Jutros u 8.20 nakon brifinga kod načelnika i zaprimljenih zapovjedi uspostavljen kontakt sa Gospodinom Božom Karlić u svezi dostave lijekova roditeljima,preneseno je od strane imenovanog da je put očišćen i da nema potrebe za daljnjim angažmanom.

Potrebito je istaći da su djelatnici Centra za socijalnu skrb otišli po lijekove u Dom zdravlja Kupres ali je recept podignut i nalazio se kod supruge u Tomislavgradu i nije bilo moguće izdati drugi recept za lijekove.

Putni pravac Rilić-Ravno je u prekidu,navedenu prometnicu kao regionalni put održavaju Livno putevi , nadamo se da će uskoro i taj dio prometnice biti otvoren.

U kontaktu sa Sofkom Benco iz Vukovskog preneseno je da nema bolesnih mještana i da nema potreba za pomoći.

Obzirom na preopterećenost rada našeg Javnog komunalnog poduzeća i zbog učestalih smrtnih slučajeva molimo naše građane na strpljenje u slučaju možebitih novonastalih situacija.

Marijan Rebrina


Foto galerija
 

Slika bannera nedostaje