Smrtno stradala osoba u prometnoj nezgodi na Kupresu

 

04.05.14 16:09 Vijesti

  Dana, 03.05.2014 godine u 20,10 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M -16, Kupres - Šujica, na lokalitetu Poganac, Kupres, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala,  tri  osobe su povrijeđene i pričinjena je veća materijalna šteta.

  Učesnici prometne nezgode su: P. P. rođen 1952 godine u Tomislav Gradu, gdje je i nastanjen, uprvaljao motornim vozilom marke "Audi" reg. ozn. 641 J 881, isti je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede, koje su mu sanirane u DZ Kupres i  A. B. rođen 1994 godine u Bugojnu, nastanjen u D. Vakufu, upravljo motornim vozilom marke VW " Combi" reg. oznaka M08 A 148, istom je ukazana liječnika pomoć u DZ Kupres, nakon čega je prevezen u DZ Bugojno, suvozač u motornom vozili VW "Combi"  N. O. rođen 1972 godine u Glamoču, nastanjen u D. Vakufu, je usljed zadobivenih povreda na mjestu događaja preminuo, dok je suputnik u motornom vozilu VW "Combi"  E. B. rođen 1957 godine u D. Vakufu, zadobio lakše tjelesne ozljede,  te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ u Kupresu prevezen u DZ u Bogojnu.

   Očevid na mjestu događaja obavili su Kantonalni tužitelj K 10 i djelatnici PU Tomislav Grad, nakon čega je tijelo smrtno stradalog  N.O. preveženo u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija. 

MUP HBŽ

 

Slika bannera nedostaje