Sutra 25. sječnja nastava će se izvoditi redovito na Kupresu

 

24.01.19 17:20 Obavijesti
skola kupres vladhbz

Sutra 25 sječnja nastava će se izvoditi redovito na Kupresu


Nakon dogovora obavljenog danas oko podne ministra znanosti i sporta HBŽ Petra Galić sa načelnikom općine Kupres Milanom Raštegorac i predstavnicima službe civilne zaštite dogovoreno je kako će nastava u školama na području općine Kupres sutra 25. sječnja teći po ustaljenom rasporedu u školama na području općine Kupres.

Trenutna situacija na području općine je bolja u odnosu na jučer i sve prometnice su očišćene pa nebi trebalo biti zapreka u odvijanju nastave.

Zbog vremenskih neprilika koje su zadnjih dana pogodile područje Hercegbosansku županije, te zbog sigurnosti svih sudionika u obrazovnom procesu, posebno djece, Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije u suradnji s općinskim službama civilne zaštite na području Hercegbosanske županije donijelo je odluku da se sutra, 25. siječnja 2019. godine nastava neće izvoditi u osnovnim i srednjim školama u općini Tomislavgrad i Glamoč. U Livnu i općinama Kupres, Bosansko Grahovo i Drvar nastava će se redovito izvoditi sutra, 25. siječnja 2019 godine.

U ponedjeljak 28. siječnja 2019. godine nastava će se redovito izvoditi po postojećem rasporedu na području Hercegbosanske županije


vlada_zgrada.jpg


 

Slika bannera nedostaje