Sutra počinje Božić u Vitezu

 

13.12.18 17:00 Vijesti

Na Gradskom trgu u Vitezu u petak i subotu (14. i 15. prosinca 2018. godine) održati će se adventski sajam „Božić u Vitezu“ na kojemu će se posjetiteljima predstaviti 32 izlagača božićnih ukrasa, kolača, cvjetnih aranžmana i zdrave hrane. Također na 8 ugostiteljskih punktova posjetitelji će moći uživati u kuhanom vinu, pivu, fritulama, kobasicama i drugim delicijama koje božićno vrijeme čine posebnim. Najmlađe posjetitelje očekuje zemlja Djeda Božićnjaka, kutak dekoriran u stilu najpoznatijeg djedice, a pored toplog kamina i okićenog bora, mali će vilenjaci zabavljati i animirati sve mališane.

Gradsko kazalište mladih Vitez i ove će godine raditi uprizorenje jaslica, a prisutni će moći uživati u prekrasnim božićnim pjesmama i veselim ritmovima za koje će biti zaduženi DJ Gogs i DJ Vrebac.

Vjerujemo kako će i ove godine Božić u Vitezu biti čaroban, jer organizatori su mislili na najsitnije detalje i ništa nisu prepustili slučaju. Na svojoj Facebook stranici svim posjetiteljima su poručili:

„Možda nismo Advent u Zagrebu, Pragu ili Beču i nećemo vas moći zaslijepiti blještavim svjetlima, dekoracijama koje oduzimaju dah i neviđenim delicijama koje mame na svakom koraku. Nemamo ni raskošne, bajkovite kućice, niti čarobno klizalište, a mjesto za slikanje samo jedno. Ipak, imamo toliko veliki trg da u njega stane tisuće radosnih duša! Imamo veliko, ogromno srce koje u srcu Bosne kuca u ritmu najljepše božićne pjesme! Ne očekujte da ćete vidjeti nešto što nikada u svom životu niste vidjeli. Ali zasigurno ćete se, odakle god nam došli, osjećati kao da ste oduvijek tu, svoji na svome!

Dobro nam došli!“

Podržimo ovaj lijepi događaj svojim dolaskom sutra i prekosutra od 18 do 23 sata.

 

Slika bannera nedostaje