Tradicionalni 21. božićni šahovski turnir

 

03.12.18 16:30 Obavijesti

Povodom proslave blagdana Božića, HŠK "Kupres" organizira odigravanje tradicionalnog, 21. po redu, božićnog šahovskog turnira 2018. godine. 

U petak, 7. prosinca 2018. godine, s početkom u 14 sati u prostorijama Osnovne škole fra Miroslava Džaje u Kupresu održati će se šahovski turnir za juniore na kojem pravo sudjelovanja imaju učenici osnovne i srednje škole iz Kupresa. Sudjelovanje na turniru potrebno je prijaviti voditeljima šahovskih sekcija, Mladenu Čoliću za srednju školu, a Srđanu Malikanoviću i Ivici Čoliću za osnovnu školu. 

Tempo igre i broj kola odrediti će organizator na sam dan turnira ovisno o broju prijavljenih natjecatelja.

Učenici koji osvoje prva četiri mjesta na ovom turniru stječu pravo sudjelovanja na turniru u seniorskoj konkurenciji.

U petak, 14. prosinca 2018. godine, s početkom u 17 sati i u subotu, 15. prosinca 2018. godine, s početkom u 17 sati u prostorijama restorana "Kupres" održati će se šahovski turnir za seniore HŠK "Kupres". Sudjelovanje na turniru potrebno je prijaviti u restoranu "Kupres" najkasnije pola sata prije početka turnira.

Tempo igre je 20 minuta po igraču, a način igre je u 9 kola po švicarskom sustavu natjecanja.

Nakon završetka seniorskog biti će organiziran i turnir u brzopoteznom šahu. Tempo igre je 5 minuta po igraču, a način igre je u 9 kola po švicarskom sustavu natjecanja. 

Svim natjecateljima želimo puno sreće i uspjeha, a svim katoličkim vjernicima sretan i blagoslovljen Božić.


Predsjednik HŠK "Kupres" Boris Kuna


sah_igra.jpg

 

Slika bannera nedostaje