Tradicionalni 22. Božićni šahovski turnir 2019.

 

RASPIS

Tradicionalni 22. Božićni šahovski turnir 2019.

Povodom proslave blagdana Božića HŠK „Kupres“ iz Kupresa organizira odigravanje tradicionalnog, 22. po redu, Božićnog šahovskog turnira 2019.

I. Turnir za juniore

Dana 13.Prosinca 2019. godine ( petak ), s početkom u 14,00 sati, u prostorijama Osnovne škole u Kupresu održati će se šahovski turnir za juniore na kojem pravo sudjelovanja imaju učenici osnovne i srednje škole iz Kupresa. Sudjelovanje na turniru prijaviti voditeljima šahovskih sekcija, gosp. Mladenu Čoliću za srednju školu i gosp. Srđanu Malikanoviću i gosp. Ivici Čoliću za osnovnu školu.

Tempo igre i broj kola odrediti će organizator turnira na dan odigravanja u ovisnosti od broja prijavljenih natjecatelja.

Učenici koji osvoje prva četiri mjestana ovome turniru stječu pravo sudjelovanja na Božićnom šahovskom turniru 2019. u seniorskoj konkurenciji.

II. Turnir za seniore

Dana 20.Prosinca 2019. g. ( petak ) s početkom u 17,00 sati i dana 21.Prosinca 2019.g.( subota ) s početkom u 17,00 sati, u prostorijama restorana Kupres u Kupresu održati će se šahovski turnir za seniore HŠK „ Kupres“ iz Kupresa. Sudjelovanje na turniru prijaviti u restoranu „Kupres“ najkasnije pola sata prije početka turnira.

Tempo igre je 20 minuta po igraču, a način igre je u 9 kola po švicarskom sustavu natjecanja.

Nakon završetka turnira biti će organiziran i turnir u brzopoteznom šahu.

Tempo igre je 5 minuta po igraču, a način igre je u 9 kola po švicarskom sustavu natjecanja.

Svim natjecateljima želimo puno sreće i uspjeha, a svim katoličkim vjernicima sretan i blagoslovljen Božić.

U Kupresu, 07. Prosinca 2019.godine Predsjednik HŠK „Kupres“

Boris Kuna

sah1.jpgsah2.jpg

 

Slika bannera nedostaje