Tradicionalni 22. Uskrsni šahovski turnir 2019.

 

28.03.19 15:58 Obavijesti
šah turnir

Povodom proslave blagdana Uskrsa HŠK „Kupres“ iz Kupresa organizira odigravanje tradicionalnog, 22. po redu, Uskrsnog šahovskog turnira 2019.

I. Turnir za juniore

Dana 05.Travnja 2017. godine ( petak ), s početkom u 14,00 sati, u prostorijama Osnovne škole u Kupresu održati će se šahovski turnir za juniore na kojem pravo sudjelovanja imaju učenici osnovne i srednje škole iz Kupresa. Sudjelovanje na turniru prijaviti voditeljima šahovskih sekcija, gosp. Mladenu Čoliću za srednju školu i gosp. Srđanu Malikanoviću i gosp. Ivici Čoliću za osnovnu školu.

Tempo igre i broj kola odrediti će organizator turnira na dan odigravanja u ovisnosti od broja prijavljenih natjecatelja.

Učenici koji osvoje prva četiri mjestana ovome turniru stječu pravo sudjelovanja na Uskrsnom šahovskom turniru 2019. u seniorskoj konkurenciji.

II. Turnir za seniore

Dana 12.Travnja 2019. g. ( petak ) s početkom u 17,00 sati i dana 13.Travnja 2019.g.( subota ) s početkom u 17,00 sati, u prostorijama restorana Kupres u Kupresu održati će se šahovski turnir za seniore HŠK „ Kupres“ iz Kupresa. Sudjelovanje na turniru prijaviti u restoranu „Kupres“ najkasnije pola sata prije početka turnira.

Tempo igre je 20 minuta po igraču, a način igre je u 9 kola po švicarskom sustavu natjecanja.

Nakon završetka turnira biti će organiziran i turnir u brzopoteznom šahu.

Tempo igre je 5 minuta po igraču, a način igre je u 9 kola po švicarskom sustavu natjecanja.


Svim natjecateljima želimo puno sreće i uspjeha, a svim katoličkim vjernicima sretan i blagoslovljen Uskrs.Predsjednik HŠK „Kupres“

Boris Kuna


 

Slika bannera nedostaje