U Bugojnu predstava ''Ona dolazi'' četvrtak, 13. lipnja s početkom u 19 sati

 

U okviru kulturno-umjetničkog festivala "Hrvatsko proljeće Središnje Bosne" u Bugojnu će ovog četvrtka, 13. lipnja s početkom u 19 sati u Hrvatskom domu biti odigrana predstava ''Ona dolazi'' u izvedbi Frame Bugojno te će se održati koncert tamburaškog sastava HKD ''NAPREDAK'' Bugojno ZLATNE ŽICE.

U širokoj paleti osebujnih likova, različitih opisanih karaktera, provlači se svevremenska tematika te se opisuje naš položaj i položaj našeg naroda izvan granica. Zasigurno jedno djelo koje će svakoga poljuljati iz već dvije jako poznate stolice pod imenima ''Melankolija'' i ''Letargija''. Ova sociološka komedija karaktera kroz satiru i smijeh govori bolnu istinu i otvorene rane današnjeg društva.

"Hrvatsko proljeće Središnje Bosne" se ove godine održava u 15 općina županija Središnje Bosne i Zeničko-dobojske, a od ove godine po prvi puta i u Sarajevu, glavnom gradu naše zemlje. U bogatom i sadržajnom festivalskom programu koji će trajati više od dva mjeseca organizatori su publici priredili brojne događaje iz kulture i umjetnosti: gostovanja HNK Mostar, GKM Vitez, promocije knjiga mladih autora, kreativne radionice iz tradicijske kulture i baštine. Ulaz na sve događaje je besplatan već šestu godinu zaredom.

Generalni pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo kulture i športa FBiH i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽSB.

ona_dolazi_napredak_bugojno.jpg


 

Slika bannera nedostaje