U Kupresu nestao Kuprešak Miro Kaminski - Javite PP Kupres na broj 122 ako ste ga vidjeli

 


Jučer , 9. svibnja 2022. u popodnevnim satima je nestao Miro Kaminski , 75 godina , nižeg rasta , mršavije građe ,nosi naočale.

Mole se svi koji su ga jučer nakon 15 sati vidjeli da se jave u Policijsku postaju Kupres na broj 122 .

U večernjim satima je pokrenuta akcija traganja i spašavanja u kojoj sudjeluje preko 100 osoba . Akcija će danas biti proširena . U akciji sudjeluje GSS HBŽ u suradnji s lovačkim društvom Tetrijeb iz Kupresa i drugi .11 sati: 


Akcija potrage i spašavanja u ovim trenutcima još uvijek traje . Održan je sastanak sa načelnikom općine Kupres, predstavnicima GSS BiH i članovima LD Tetrijeb iz Kupresa . Sa ovog sastanka upućen je apel stanovništvu sa užeg dijela grada , posebno naselje Brijeg da pogledaju prostor oko kuća u kojima nitko ne stanuje kako bi eventualno eliminirali mogućnost da je nestali sugrađanin tu. 

Donosimo i poziv upućen članovima Lovačkog društva i drugim zainteresiranim građanima, uputu kako se mogu uključiti u potragu:


Poštovane kolege lovci danas u 12 ,00 sati u suradnji sa GSS-om nastavlja se aktivna potraga za našim sugrađaninom Miroslavom Kaminskim. Svi koji žele sudjelovati u potrazi mole se da na teren u potragu ne idu samoinicijativno, nego da u 12.00 sati dođu na zborno mjesto za potragu na stadion HNK Kupres.


13:30h:


Prema riječima načelnika općine Kupres, Zdravka Mioča, potraga još uvijek traje, ali i dalje bez rezultata.


miro_kamenski.jpg

 

Slika bannera nedostaje