Veliki humanitarno nogometno glazbenoi spektakl u Šujici

 

19.08.16 15:00 Obavijesti

Na poziv organizatora Zaklade Dr. Franjo Nevistić,DANAS, 19. kolovoza, u 16,30 sati, na Nogometnom stadionu NK Šujica, Šujica, BiH, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandićprisustvovat će humanitarnom glazbeno-nogometnom spektaklu Šujica 2016. Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje novčanih sredstava za obnovu sportske dvorane u Osnovnoj školi Dr. Franjo Nevistić u Šujici.


Program će početi u 15 sati, dočekom Humanih zvijezda i ostalih nogometnih ekipa u centru Šujice. Potom u 16.30 početi će nogometni turnir na nogometnom igralištu "Dila" na kojem će osim Humanih zvijezda nastupiti i reprezentacija svećenika Hrvatske, reprezentacija Herceg-Bosanske županije i Vetereni Šujice. Svaka ekipa igrati će po dvije utakmice, a svaka utakmica trajati će 30 minuta. Po završetku turnira i dodijele pehara najboljolj ekipi, nekoliko prikladnih riječi i pozdrav za sve prisutne uputit će istaknuti političari Hrvatske i Bih, i organizatori cijelog događanja.

Prisjetimo se još jednom: Goran Vlaović, Zvonimir Soldo,  Boris Živković, Mario Stanić, Leo Amir Kazić, Davor Dreter Drele, Slaven Knezović, Dražen  Ladić, Slavko Goluža, Željko Mavrović, Andrija Jarak, Dragan Čović, Milan Bandić, Frano Riđan,Velimir Bujanac, Tomislav Rukavina, Marijan Mrmić, Marko Babić, Ivica Crnja, Luka Vidović neka su od imena koja su velikodušno podržali ovu humanitarnuakciju, kao i Miroslav Škoro čiji koncert će se održati u 21 sat.

Kompletan prihod od prodaje ulaznica po cijeni od simboličnih 10 KM , bit će usmjeren izravno na račun osnovne škole u Šujici kako bi se upotrijebio za obnovu školske sportske dvorane. Napomenimo još jednom da se karte za koncert mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Tomislavgrad : caffe bar Courage, caffe bar Step, caffe bar Čičko,  Caffe bar nk Tomislav na stadionu, caffe bar Elements, Nasa ognjista i Frama Tomislavgrad
Livno : Caffe bar Plus, Caffe bar Čičko, prodajni centar Ivanović
Kupres : Caffe bar Nik, prodajni centar Kupres, benzijska postaja Tioli
Šujica : Motel Kripton, Caffe bar BMW, Gradska kavana, Gostionica Šujica, Caffe bar Schalom


 

Slika bannera nedostaje