VRIJEDNI LJUDI: Naša Kupreška Anamarija Lozančić u društvu poznatog matematičara Tonija Miluna

20.09.23 11:02

Vijesti

Podijeli

" Lijepo se osjećam kad mi priđu mladi ljudi i zahvale se jer sam im pomogao svladati matematiku ili su naučili obračunati plaću, refinancirati svoj kredit ili osnove investiranja.

A u subotu sam dobio posebnu zahvalu. Nakon drugog dana Konferencije financijske pismenosti u Splitu pristupila mi je mlada djevojka Anamarija Lozančić.

Kaže: “Vi mene vjerojatno ne poznajete, ali želim vam se zahvaliti prvo na odličnoj konferenciji, puno sam naučila o financijama. Također hvala na videima koja su mi pomogla da tijekom srednje škole bolje naučim matematiku. A na kraju hvala i na besplatnim pripremama za državnu maturu koje sam dobila od Visokog učilišta Algebra.”

Naime, Anamarija je prije puno godina, dok je još bila maturantica došla na Algebrina karijerna savjetovanja na kojima sam i ja držao predavanja. Odlično je odigrala nagradni kviz i dobila besplatne pripreme za Državnu maturu. To joj je pomoglo da upiše željeni studij i da postane profesorica matematike. Anamarija je u međuvremenu uspješno završila studij i danas predaje u O. Š. Kneza Trpimira u Kaštelima.

Hvala Anamarija i čestitam na uspjehu. Ovakve priče me uvijek razvesele.

A ako ste propustili konferenciju u Zagrebu i Splitu, a zanima vas što je to Anamarija naučila o financijama - nema problema. Konferencija financijske pismenosti seli u dva velika grada: u Osijeku smo 22. i 23. rujna, a u Rijeci 29. i 30. rujna. 


Ulaznice možete nabaviti na LINK. "


Kazao je Toni Milun u svojoj facebook objavi.


Uvijek je lijepo čuti da su naši mladi negdje uspješni i da su se snašli.

Dakako, još ljepše bi bilo da su jednako cijenjeni i kod kuće i u svijetu! 


380817866_691147393037483_384041.jpg 

Slika bannera nedostaje