Završen devetnaesti Popfest 2018. Kupres

 

Devetnaesti festival zabavne glazbe “Pop Fest Kupres 2018” održan je 20. listopada, 2018. godine u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres, s početkom u 19:00 sati.

Organizator PopFest Kupres 2018. je i ove godine okupio mlade izvođače zabavne glazbe s prostora cijele BiH , i to devetnaestu godinu zaredom, pa se može reći da je festival poprimio svoju punu zrelost i prepoznatljivost, visoko na ljestvici glazbenih i kulturnih događaja u Bosni i Hercegovini i široj regiji. Nakon provedene audicije prijavljenih kandidata, koja je održana u Hrvatskome domu Kupres ,žiri je za finalnu koncertnu večer odabrao 18 izvođača. Osim navedenoga, valja istaći da festival, već godinama, ima izražen kulturno-edukativni utjecaj na mlade, ali i turistički značaj, za Kupres i Hercegbosansku županiju izvan glavne turističke sezone.

Festival je dodijelio pet nagrada: Prvu, drugu i treću nagrada stručnog žirija za najbolju vokalnu izvedbu, Prvu nagradu publike, i Nagradu žirija za najbolji scenski nastup.

Katarina Zadro iz Rame osvojila je prvo mjesto na 19. festivalu zabavne glazbe „Pop Fest Kupres 2018“ pjesmom "I will always love you".

Hvala svim sponzorima , pokroviteljima, medijskim promotorima, sestrama Ramljak i dobrim ljudima koji su prepoznali ovaj naš kulturni projekat i svojim sredstvima potpomogli realizaciju istoga, kažu organizatori.

undefined

undefined 

Slika bannera nedostaje