Danas ulazeći u tajnu Isusove muke i smrti, tiho u tišini Velikoga petka, u sjećanju na žrtvu koju je Krist podnio prisjećamo se 10.travnja, dana stradanja svih branitelja koji su položili svoj život na Kupreškoj Visoravni

 

I N M E M O R I A M

Dan sjećanja „10. Travnja“

Danas ulazeći u tajnu Isusove muke i smrti, tiho u tišini Velikoga petka, u sjećanju na žrtvu koju je Krist podnio prisjećamo se 10.travnja, dana stradanja svih branitelja koji su položili svoj život na Kupreškoj Visoravni. Sjećamo se progona, muke i smrti naših branitelja koji ostaše na vječnoj straži.

„U jelo mi žuči umiješaše, u mojoj me žeđi octom napojiše.“ Ps 69.22 ali uzdajući se u dragoga Boga govorimo za njih “Usliši me gospodine, jer je dobrostiva milost tvoja, po velikom milosrđu pogledaj na me.“ Ps 69.17

Tišina mirom odzvanja, ova potresna tišina koju živimo prerasta u zahvalnost, zahvalnost prerasta u ljubav prema vama Hrvatski vitezovi.

U toj tišini općinski načelnik sa predstavnicima Udruga iz Domovinskog rata položio je vijence i upalio svijeće na mjestima stradanja hrvatskih branitelja koji su položili život na Kupreškoj Visoravni.

v.d Načelnik općine

Zdravko Mioč


o1.jpgo2.jpgo3.jpgo4.jpgo5.jpgo6.jpgo7.jpgo8.jpg


 

Slika bannera nedostaje