Edukacija osnovnog znakovnog jezika za gluhe održana je u SŠ Kupres „Kupres“

 


Predavač Ibrahim Ćorić Baja u srednjoj školi Kupres, educirao je učenika Harisa Mešana zajedno sa prosvjetnim radnicima i učenicima znakovni jezik radi lakšeg komuniciranja između gluhih i osoba koje čuju jer je to vrlo bitna stvar u zajedničkom društvu i biti ravnopravni građani u Bosni i Hercegovini.

Ovim putem zahvaljujemo Ravnateljici srednje škole Kupres gospođi Biljani Dumančić i njezinim kolegama u toj ustanovi.

Nadamo se, da će slijediti i ostale škole, i pokazati hrabrost gdje možemo zajedno razbiti prepreku i biti ravnopravni građani u Bosni i Hercegovini.

Naša Biljana Dumančić zaslužila svaku pohvalu jer je imala hrabrost i želi pomoći Harisu, da postane dobar čovjek, imati znanje i dobar majstor svoje struke.

Naravno, Ministartsvo obrazovanja i Hercegbosanska županija, daju punu podršku i to je rijedak slučaj, i također ovim putem im zahvaljujemo od srca.

Na kraju, naš Predavač Baja uručio zahvalnost jedan CD/DVD - Osnovno znanje znakovnog jezika za gluhe i časopis "Sluh Tišine", broj 10 i PRIRUČNIK.

izvor: vijesti za gluhe u skb/ksb


edu7.jpgeduk1.jpgeduk10.jpgeduk11.jpgeduk12.jpgeduk13.jpgeduk14.jpgeduk15.jpgeduk16.jpgeduk2.jpgeduk4.jpgeduk5.jpgeduk6.jpgeduk7.jpgeduk8.jpgeduk9.jpgeduk1.jpg 

Slika bannera nedostaje