Interview Načelnik Općine Kupres i v.d. ravnateljica Hrvatskoga doma: Najava događanja kroz Advent u Kupresu

30.11.23 09:13

Interview

Podijeli

U Kupres se ponovno vraćaju brojna adventska događanja koja su drugačija, sa osvježenim i zabavnim sadržajima u kojima će svatko pronaći nešto za sebe pod nazivom “Advent u Kupresu” jer je ponuđen bogatiji i raznovrsniji program uz ugostiteljsku ponudu, božićni sajam te glazbena događanja. Program „Adventa u Kupresu” organizira Općinski Načelnik i javne ustanove - Hrvatski dom Kupres, JKP Kupres i Radio Kupres u suradnji s Župom Kupres, OŠ fra Miroslava Džaje Kupres, Srednjom školom Kupres i Dječjim vrtićem "Pahuljica".

Pogledajte program ispod:


IMG_20231201_WA0000.jpg





Razgovarali smo i o aktualnostima u našem gradu, kićenju grada povodom nadolazećih blagdana, hoće li "kosac" biti uklonjen s pozicije gdje je sada, što je s rupama u glavnoj gradskoj ulici i kada će u funkciji biti lokalna turistička zajednica?

Odgovore na ova pitanja poslušajte u razgovoru ispod:

Advent_2023_Načelnik_Zdravko_M.mp3

Iz Hrvatskoga doma pozivaju vas sve na otvorenje Adventa u Kupresu 2. prosinca 2023. godine u 18h uz paljenje prve adventske svijeće u gradskom parku.

Naš dječji zbor župe Svete Obitelji Kupres kao i djeca iz vrtića "Pahuljica" pjevat će prigodne pjesme nakon molitvenog blagoslova.


Dakle uz molitvu, glazbu, piće i slastice svi ste dobrodošli!


Zabava sa tombolom osigurana je i za djecu i starije!


 

Slika bannera nedostajeSlika bannera nedostaje