Najava 2. MEĐUNARODNOG NOGOMETNOG TURNIRA KUPRES 2023: Najmlađi Talenti Se Okupljaju na Kupresu!

24.08.23 10:32

Obavijesti

Podijeli

Dragi ljubitelji nogometa,

S velikim uzbuđenjem najavljujemo 2. Međunarodni nogometni turnir "KUPRES 2023", posvećen najmlađim nogometnim talentima do 11 godina. Ovaj događaj održava se na području Kupresa i okuplja male nogometne entuzijaste iz čitave Bosne i Hercegovine.

Datum: [Subota - 26.kolovoz]

Mjesto: Gradski Stadion Kupres

Ovaj jednodnevni turnir i natjecanje organizirano od klubova-prijatelja iz regije gdje će naši najmlađi pokazati nogometni talent.

Ono što ovaj turnir čini posebnim jeste činjenica da će na terenu biti samo klubovi iz Bosne i Hercegovine (klubovi iz RH bili su nažalost spriječeni u dolasku), stvarajući priliku za prijateljsko rivalstvo i međusobno natjecanje unutar zemlje. Ova nogometna smotra ne samo da potiče sportski duh, već i promovira zajedništvo i povezanost unutar bh. nogometne zajednice. NK Kamešnica NK Troglav 1918 Livno HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje HNK Tomislav - Tomislavgrad HŠK Zrinjski Mostar NK Široki Brijeg NK Šujica

Svi posjetitelji će imati priliku uživati u uzbudljivim utakmicama, vidjeti buduće zvijezde kako briljiraju na terenu te podržati razvoj nogometa u Bosni i Hercegovini.

Ne propustite ovu priliku da budete dio nogometne strasti i uzbuđenja na 2. Međunarodnom nogometnom turniru "KUPRES 2023". Vidimo se na terenu!

Sportski pozdrav,

HNK "Kupres '97"

hnk_kupres_97.jpg


hnk kupres 97 nogomet kupres stadion turnir kupres 2023

 

Slika bannera nedostaje