NK Široki Brijeg pobjednik drugoga međunarodnog turnira ‘Kupres 2023’

28.08.23 08:19

Šport

Podijeli

Na Gradskom stadionu u Kupresu u organizaciji HNK Kupres 97 održan drugi međunarodni turnir “KUPRES 2023”, a nastupala su djeca do 11 godina.

Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa:HNK Kupres 97, NK Široki Brijeg, HNK Tomislav – Tomislavgrad,NK Kamešnica,HŠK Zrinjski Mostar,HNK Sloga Uskoplje, NK Šujica i NK Troglav Livno.

Igralo se po sustavu grupe – polufinale – finale, tako da je ukupno odigrano 16 veoma zanimljivih utakmice.

Prvi polufinalni par činile su ekipe NK Široki Brijeg – NK Kamešnica, dok su drugi par bili HŠK Zrinjski Mostar – NK Šujica.

NK Široki Brijeg je u prvoj polufinalnoj utakmici bio bolji od ekipe Kamešnice i sasvim zasluženo prošao u finale gdje ih je čekala ekipa HŠK Zrinjski iz Mostara koja je svladala vršnjake iz Šujice.

Zanimljivo je i napeto bilo na utakmici za 3. Mjesto- Šujice i Kamešnice gdje su dečki iz Šujice odnijeli broncu zahvaljujući boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Veliko finale između Širokog Brijega i Zrinjskog Mostar na kraju je ipak pripalo sjajnim momcima iz Širokog Brijega gdje su prikazali odličan nogomet i time osvojili ovaj turnir.

Gosti iz Mostara također su pružili odličan nogomet ali im je nedostajalo malo sportske sreće za osvajanje prvog mjesta.

Ovim putem čestitamo svim ekipama na dolasku i sudjelovanju kao i fer, korektnom sportskom ponašanju.

“Iskreno se nadamo kako su se ovim turnirom stekla neka nova prijateljstva i poznanstva, a na nama ostaje da isti organiziramo i svake naredne godine uz veći broj ekipa kao i trajanje turnira na više dana”, rekli su iz HNK Kupres 97.


Facebook stranica HNK Kupres 97
hnk kupres 97 turnir nogomet

 

Slika bannera nedostaje