Obuka o prikupljanju i obradi podataka u vezi s provođenjem strateških antikorupcijskih programa

 

10.11.17 14:33 Vijesti


U četvrtak, 09. studenog 2017. godine u hotelu B&M u Livnu održana je obuka o temi: „Prikupljanje i obrada podataka u vezi s provođenjem strateških antikorupcijskih programa“ u organizaciji OESS-a BiH i Agencije za prevenciju korupcije i koordinacije u borbi protiv korupcije (APIK).


Na obuci su sudjelovali članovi vladinih antikorupcijskih timova na županijskoj i lokalnoj razini te predstavnici nevladinih organizacija iz Hercegbosanske županije, Unsko – sanske županije, Hercegovačko – neretvanske županije i Zapadno – hercegovačke županije.

Pomoćnik direktora Agencije za prevenciju korupcije u Bosni i Hercegovini, Vladica Babić upoznao je nazočne sa nastankom i razvojem Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije.


Ilfet Vejo, stručni savjetnik za nadzor i procjenu provođenja strategije u Sektoru za koordinaciju borbe protiv korupcije predstavio je prikupljanje i obradu podataka u vezi s provođenjem strateških antikorupcijskih programa, među ostalim, načine i metode prikupljanja podataka, unose podataka, obradu podataka i monitoring provođenja strateških antikorupcijskih dokumenata.

 

Slika bannera nedostaje