Održana izvanredna sjednica OV Kupres

 

Danas sa početkom u 13 sati je održana izvanredna sjednica općinskog vijeća Kupres na čijem početku je skinuta točka o kreditnom zaduženju općine zbog čega je prekinuta dvadesetprva sjednica.

Izvanredna sjednica je imala jednu točku dnevnog reda ,a to je ostavka načelnika općine gospodina Milana Raštegorca - Kome koja je dana vijeću 21. studenog 2019.

Na sjednici su bili nazočni svi vjećnici HDZ-a BiH Kupres a vladajuća dva vjećnika su opravdali svoj ne dolazak bolešću dok dva nisu opravdala nedolazak.

Klub HDZ-a BiH je tražio da pomoćnik načelnika općine za financije preda sliku financijskog stanja u općini, nakon čega se razvila polemika o samoj ostavci i načinu na koji je dana kao i o odgovornosti prema građanima Kupresa.

Zaključak je da se sazove sastanak predsjednika stranaka koje sudjeluju u radu općinskog vijeća i da se na tom sastanku dogovori ime zamjenika načelnika te da se nakon toga sazove nova sjednica općinskog vijeća na kojoj bi se i potvrdio kako bi život u općini normalno funkcionirao.


snimku izvanredne sjednica OV Kupres možete poslušati na linku ispod

izvanredna_sjednica_OV_Kupres_.mp3

opcina_2.jpg 

Slika bannera nedostaje