Počelo uređenje školskog dvorišta u Kupresu

 

POČELO UREĐENJE ŠKOLSKOG DVORIŠTA


U sklopu servisnog učenja i općinskog projekta uređenja školskih dvorišta, učenici OŠ fra Miroslava Džaje , Srednje škole ''Kupres'' i djelatnici ŠGD ''Hercegbosanske šume'' zasadili su 150 sadnica tuja. I ovaj put, ŠGD ''Hercegbosanske šume'' prepoznale su važnost našeg projekta te donirali sadnice. Dvorište je veoma važan dio škole, jer učenici vole provoditi vrijeme u njemu i odmarati se od napornih školskih obveza. Provodeći vrijeme okruženi zelenilom, odgovornije se ponašaju prema životnoj sredini te razvijaju ekološku svijest.Promišljen i kreativan pejsažni dizajn ključ je u stvaranju ugodnog dvorišta, stoga su učenici u suradnji s građevinskom tvrtkom PMP d.o.o. i njenim vlasnikom Mirom Papićem osmislili budući izgled dvorišta.

Između ostalih koji su pridonijeli u izvedbi ovog projekta zahvaljivamo i djelatnicima Javnog komunalnog poduzeća “KUPRES“d.o.o. i ravnatelju Danku Juriču koji su učinili sve da ovo izgleda kao na fotografijama koje vidite.


Marina Vila


bag1.jpgbag2.jpgbag3.jpgbag4.jpgbag5.jpgbag6.jpgbag11.jpgbag12.jpgbag13.jpgbag14.jpgbag15.jpgbag16.jpgbag17.jpgbag7.jpgbag8.jpgbag9.jpgbag10.jpg


 

Slika bannera nedostaje