Poziv za korištenje bez najma montažnih drvenih kućica na Staru godinu

 

25.12.18 21:16

P O Z I V

zanteresiranim subjektima i fizičkim licima za korištenje montažnih drvenih kućica za obavljanje ugotiteljsko-trgovinske djelatnosti


Predmet poziva je davanje na korištenje, bez naknade, montažnih drvenih kućica na Trgu hrvatskih branitelja u Kupresu za obavljanje ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti. Montažne drvene kućice će biti dane na korištenje na Silvestrovo 31. prosinca 2018. u sklopu održavanja dočeka Nove godine na otovorenom. Radno vrijeme je od početka programa, od 18:00 h, do kraja programa dočeka Nove godine.


Na korištenje će biti omogućeno sedam (7) montažnih drvenih kućica za ugostiteljsko-trgovinsku djelatnost, s tim da je poželjno da kućice budu:


jedna (1) ugostiteljska „slatka kućica“ s prodajom slatkih poslastica, palaćinki, fritula, slatkih uštipaka, krafni. itd.

jedna (1) ugostiteljska „slana kućica“ s prodajom slanih pečenih i kuhanih poslastica, kobasica, ćevapa itd.

dvije (2) ugostiteljske kućice za prodaju pića, hladnih i toplih napitaka s obveznom prodajom kuhanog vina, točene pive ili čaja

dvije (2) kućice za djelatnost trgovine za prodaju suvenira, domaće radinosti i ostalih domaćih proizvoda

jedna (1) ugostiteljsko-trgovinske kućice za mještovito poslovanje


Montažnim kućicama će biti omogućen priključak na struju, a lokacija na kojoj će se montirati je plato na trgu isred ulaza u gradski park.


Subjekti ili fizičke osobe moraju osigurati potrebnu opremu za rad, te dekoracije kojima će dekorirati kućice. Subjekti mogu postaviti visoke barske stolice i stolove ispred svoje kućice. Subjekti su obvezni pripremiti sve za rad najkasnije do 18:00 h, kada se otvara i započinje s programom.


Prijaviti se za korištenje može 27.12. (četvrtak) od 09:00-12:00 h i 28.12. (petak) od 08:00-10:00 h u uredu br. 2, u zgradi Općine Kupres, Vukovarska 2. Informacije se mogu dobiti na broj 034/276-318.


Izbor subjekta koji će dobiti određenu kućiću na korištenje, bez naknade, će se izvršiti prema kriteriju vremena prijave, djelatnosti i cjelokupnoj ponudi, što znači da će subjekti ili fizičke osobe koje se prve prijave, a zadovoljavaju ponudom dobiti kućice na korištenje


NAPOMENA: Molimo subjekte i fizičke osobe da prilikom prijave obvezno ponesu slijedeće:


fizička lica – osobna iskaznica;

OPG/udruge – ID broj i osobnu odgovorne osobe;

poslovni subjekti – ID broj i osobnu odgovorne osobe; zbog potpisivanja ugovora o korištenju.

kucice_nova_godina.jpg

Prilozi: Preuzmi ovaj dokument (POZIV korištenje kućica 2018.pdf)POZIV korištenje kućica 2018.pdf 216 Kb

 

Slika bannera nedostaje