Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović sa suradnicima u radnoj posjeti općini Kupres

 

Podrška razvoju Općine Kupres neće izostati ni sa jedne razine vlasti uz postojeće projekte, najavljeni i novi koji će omogućuti lakši život stanovnicima Kupresa


Danas je u radnoj posjeti općini Kupres boravio predsjednik HDZ BiH Dragan Čović, u izaslanstvu je bila i ministrica financija Vlade FBiH gospođa Jelka Miličević, premijer Vlade HBŽ gospodin Ivan Jozić, a u ime domaćina goste su dočekali v.d. načelnik općine Kupres gospodin Zdravko Mioč, predsjednik općinskog odbora HDZ BiH Ivan Ivić i drugi.

Na sastanku održanom u vijećnici općine Kupres načelnik Mioč je upoznao goste sa trenutnom situacijom u općini Kupres kada je u pitanju proračun općine, kao i sa do sad započetim projeketima i potrebi za novim koji bi se trebali realizirati kako bi se popravila svakodnevna slika na prostoru općine Kupres.

Predsjednik Čović je svojim domaćinima obećao podršku za sve dosadašnje projekte i najavio rješavanje brojnih problema koji su sada aktualni. Predsjednik je najavio kako će HT Eronet zajedno sa Hrvatskom poštom Mostar otvoriti na Kupresu prodajno mjesto, a najavio je i realizaciju projekta izgradnje upravne zgrade za Elektroprivredu BiH.

Za slušatelje kupreškog radija dao je ekskluzivan intervju u kojemu govori o trenutnoj situaciji općine Kupres, najavljuje razgovore između HDZ BiH i SDA u Mostaru kao i odgovara na pitanja o aktualnoj migrantskoj krizi, odnosima sa HDZ RH i drugo.


razgovor s predsjednikom Draganom Čovićem:

Predsjednik_Dragan_Čović_3_3_202.mp3

d1.jpgd2.jpg


Za kratak komentar današnjeg sastanka zamolili smo i načelnika općine Kupres gospodina Zdravka Mioča, gdje je on potvrdio sve ovo što je predsjednik Čović najavio.

Razgovor poslušajte u nastavku:

Načelnik_Kupresa_Zdravko_Mioč_3_.mp3

d6.jpgd8.jpgd7.jpgd5.jpgd4.jpg

 

Slika bannera nedostaje