U prometnoj nesreći u Livnu živote izgubila dva mladića i dvije djevojke

10.04.20 12:50

Crna kronika

Podijeli

Sinoć oko 23.15 dogodila se teška prometna nezgoda na magistralnom pravcu Livno – Bosansko Grahovo u mjestu Kovačić, područje Grada Livna, u kojoj je u sudaru Golfa i Land Rovera život izgubilo četvero mladih ljudi, dva mladića i dvije djevojke.

Potvrdio je to za Večernji.ba glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak te kazao da je dio očevida obavljen noćas, no, da je zbog slabe vidljivosti nastavljen jutros. Naime, pored toga što je bila noć vidljivost je dodatno smanjena gustim dimom od požara koji već danima plamti na Dinari.

Po dojavi na mjesto nesreće izašli su djelatnici hitne pomoći Doma zdravlja i Županijske bolnice Livno, livanjski vatrogasci i djelatnici PU Livno i MUP-a HBŽ. Utvrđeno je kako je golfom upravljao J.M. (21) rođen u Livnu nastanjen u Strupniću koji je poginuo na licu mjesta kao i suvozačica S.V. (20), također iz istoga sela. Dvoje putnika u golfu, 20-godišnji mladić iz Strupnića inicijala V.V. i 19-togdišnja djevojka iz Čelebića I.R. prevezeni su u Županijsku bolnicu Livno gdje su, na žalost, uslijed teških ozljeda preminuli.

Za upravljačem Land Rovera bio je T.P. (46) koji je zadobio lakše tjelesne ozljede a suvozač I.Š. (38) teže, no, po pružanju medicinske pomoći napustio je bolnicu.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a K 10 i dežurni županijski tužitelj Hercegbosanske županije. Na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta. Daljnji operativni rad je u tijeku, navodi se u priopćenju MUP-a HBŽ.


prometna_livno_1.jpg


livno prometna mladizivoti

 

Slika bannera nedostaje